Δωράκι, E-Book!

📣Breaking news φάση! 📣💭


Περίληψη:
Μια φορά κι έναν καιρό στην τσιμεντούπολη, ζούσαν οικογένειες Γραμμάτων και σημείων στίξεως με κανονικές και χαρούμενες ζωές. Ώσπου μια μέρα, ανατράπηκαν όλα στις ζωές των μικρών και των μεγάλων, αφού εμφανίστηκε ο κορoνοϊός στην καθημερινότητά τους. Ξαφνικά, τα παιδιά δεν μπορούσαν να διασκεδάσουν, ούτε να πάνε στις Παιδικές Γραμμές, ούτε και στην ετήσια παρέλαση. Στην ιστορία μας, παρουσιάζεται αποσπασματικά η οικογένεια των Γάμμα, όπου ο γιος Γράμμα βιώνει την ταυτόχρονη απώλεια των Παιδικών Γραμμών και του πατέρα του, αφού είναι παιδί χωρισμένων Γραμμάτων κι ο μπαμπάς του μένει σε άλλη χώρα. Αλλά τα πράγματα στη συνέχεια, θα ανατραπούν απροσδόκητα θετικά, αφού θα βρεθεί η λύση στην επικοινωνία τους, μέσω της τεχνολογίας. Ο γιος Γάμμα, θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να αλλάξει τα παγκόσμια δεδομένα, αλλά θα καταφέρει να αλλάξει οπτική σε αυτά που αντιμετωπίζει. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσει και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί σας.

Τις τελευταίες μέρες όπως όλοι, καθίσαμε στο σπίτι κι ετοιμάσαμε για εσάς ένα παιδικό κι επίκαιρο παραμύθι σε μορφή E-Book! Είναι λοιπόν έτοιμο!

Ευχαριστώ πολύ την αδερφή μου, Αντωνία Αλέξη και την ξαδέρφη μου Βάσω Αλέξη, για την οπτική που μου έδωσαν ως μαμάδες στα χρόνια του κορονοϊού, την φιλόλογο μου στο Λύκειο, αυτόν τον υπέροχο και ποιοτικό άνθρωπο, την κυρια Μπέττυ Κορμπίλα, που ανέλαβε τη φιλολογική επιμέλεια του παραμυθιού, την εικονογράφο, Κατερίνα Μαστιχίδου, που δημιούργησε τους ήρωες όπως ακριβώς τους είχα στο μυαλό μου, φυσικά τον γραφίστα Βασίλη Βλάχο, που ανέλαβε το γραφιστικό κομμάτι και έδωσε με το θαυμάσιο εξώφυλλο του, την πρώτη ιδέα για το τι θα συναντήσουν οι αναγνώστες μέσα στο κείμενο κι εννοείται την ψυχολόγο Εύη, που τοποθέτησε την ηλικιακή κατηγορία των αναγνωστών.
Η ομάδα του E-book, σας εύχεται καλή ανάγνωση!

*Αυτό το E-Book είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους, που παρά τις δυσκολίες του 2020 στέκονται δυνατοί κι ελπίζουν!!

Τα βιογραφικά της ομάδας:

-Η Γιώτα Αλέξη, είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά και ασχολείται με τη συγγραφή διηγημάτων. Έχει παρακολουθήσει τη σειρά μαθημάτων Σχόλη στις εκδόσεις Πατάκη, με εισηγητή τον Μισέλ Φάις.
Βραβεύσεις της αφορούν τα διήγηματά της, «Μαμά mίa» από τον 31ο διαγωνισμό της πανελλήνιας ένωσης λογοτεχνών, «Χρεόγραφα» από το διαγωνισμό του καλλιτεχνικού των αχαρνών, «i-note» και «Με το χέρι στην καρδιά», από τον εκδοτικό οίκο παράξενες μέρες.
Συμμετέχει σε συλλογικά έργα με διηγήματα της, ενώ το βιβλίο της με τον τίτλο «Βγες από το κάδρο», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες.

-Ο Βασίλειος Βλάχος, είναι ψηφιακός εικονογράφος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Αμβούργο. Σχεδιάζει περιβάλλοντα και αντικείμενα για 2D Παιχνίδια, δημιουργεί 3D Μοντέλα, επαγγελματικά λογότυπα / αφίσες / κάρτες και ταινίες μικρού μήκους. Ταυτόχρονα είναι και ταλαντούχος συγγραφέας. Περισσότερα για τον Βασίλη θα βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα του: https://www.behance.net/vasileiosvlachos

-Η Κατερίνα Μαστιχίδου, είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδίστριακο πανεπιστήμιο Αθηνών. Τον τελευταίο χρόνο διαμένει μόνιμα στην Ισπανία και απασχολείται σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα εθελοντισμού. Στην καθημερινότητα της, δουλεύει με ανθρώπους όλων των ηλικιών και δημιουργεί workshops με θέματα αλληλεγγύης που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στους στόχους αειφόρου ανάπτυξης. Μέσα απο το εθελοντικό της έργο, αλλά και από τη ζωή της, ανακάλυψε την τάση της προς την τέχνη. Ασχολείται με την ζωγραφική, μουσική και τη φωτογραφία, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας τρόπος μετάδοσης και απελευθέρωσης συναισθημάτων.

Ευχαριστούμε τα site :

-Ανοιχτή βιβλιοθήκη:

-Μονόκλ:

-Booksitting:

-Bookia.gr:

https://www.bookia.gr/index.php?action=book&bookid=246707&booklabel=%CE%97%20%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%93%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%BF%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%20%CE%91%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82

-Free-Ebooks.gr:

https://free-ebooks.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF/yOnP/%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.